2015. február 22., vasárnap

33.

                                  Eyo, Hoztam Nektek egy 33.Részt. Remélem
                        mindenkinek elnyeri a tetszését, és komiztok, feliratkoztok
                    és stb. Jó olvasást!! :) ♥ ♥ ♥ ♥

                                                                                   D xoxo



" Ez a kezdett, mely örökké élni fog itt; legbelül,mélyen a szívemben."  ~Harry Styles 


Az ég még javában sötétségbe burkolózott. Éjjel tizenegy körül járhat az idő, ismételten útnak indulunk. A jármű biztonságos melegében ülve, próbálok gondolkodni. Hogy min? Mindenen. Rajta

, rajtam. Rajtunk. A dolgokon; a múltunkon, mely annyira... Furcsa.  Először Nála ébredek, egy homály fedte nap után. Majd, egy verseny helyszínére kerülök, utána pedig trófea ként jelenek meg egy hét eltöltése után a "Styles hotelban".  Ezeket követi a rémes ebéd, a borzasztó vásárlás a  szőke démonnal, nevén Perrie-vel. És... A verseny, melyet megnyert. Aztán a véletlen csók, amit én adtam. És, a legjobb döntésem, döntése; a maradásom. 
Innentől kezdve pedig a történetünk érdekes, bizarr, meredek fordulatot vett. Voltak nehéz, és még nehezebb napjaim miatta. De lényegében, csak annyit ért el; hogy ne unatkozzak. Mutatott ezt azt, megtanultam festeni és újra mosolyoghattam őszintén, mint régen.  Sóhajtva fordítom fejem Harry irányába, legszívesebben oda bújnék hozzá. Hirtelen gondolatom, cselekedetté alakul s pillanatok alatt Harry vállán pihentettem fejem.  Időnként, kíváncsi vagyok arra; hogy mi is járhat az Ő fejében. Lehunyom szemhéjamat, s lassan mély álomba szenderülök. Nem érdekel hova megyünk, és hogy milyen messze van az otthonomtól. Csak vele lehessek. Kézfejem övére helyezem, össze fonóm ujjainkat. Az út nagy részét csöndben töltjük el, csak a levegővételünk tölti ki az autó terét.

-Ne aludj Emily, mindjárt ott vagyunk. -szakít ki gondolataim közül Harry rekedt és egyben mély hangja. Kinyitom szemeimet, de azonnal vissza csukódnak. Próbálom tartani magam, -kevés sikerrel.
Bár, most is kíváncsiság fúrja oldalam, hiszen egy újabb olyan helyre mehetek el ahol Ő... Önmaga.
Fél óra elteltével, megérkezünk... Hát, fogalmam sincs hova. Kicsatolom övemet, és kinyitva az autó ajtaját kiugrok belőle. Nyújtózkodóm egyet, egy ásítással párosítva. Megvárom míg, Harry is kiszáll és miután lezárja drága "szeme fényét". Mellém érve megragadja kacsómat, s egy faház bejáratához sétálunk. Farmerja zsebéből előhalássza a lakáskulcsot, majd kitárja a két ajtós bejárati ajtót. Átlépem a küszöböt s e pillanatban a villany fénnyel tölti meg a helyet. Hallom amint a fatákolmány ajtaja becsapódik, de ez sem ébreszt fel az álmomból. Mely alatt vagyok, -a ház láttán.

Gyönyörű! 

~Motyogja bensőm. És tényleg az, gyönyörű. Még ahhoz képest is, hogy egy picit kupi van. Tekintetemmel végig járok minden egyes négyzetcentimétert, ez a hely... Tökéletesen illik egy romantikus filmbe.

-Tetszik? -ölel át hátulról két tetovált, és egyben izmos kar. Érintése mosolygást vált ki belőlem, s muszáj lehunynom szemhéjamat egy pillanatra. Hogy le ellenőrizzem nem álmodom e. Mélyen a szívemben tudom hogy nem. Kézfejeimet alkarjára helyezem, s szorosan fogom azokat. Ajka fülem aljához ér, melybe bele borzongok.

-Igen. -suttogom, miközben szembe fordulok vele. Karjaimat nyaka köré tekerem, és felnézek Rá. Mosoly csücsül mocskosan telt ajkain. Amelyeket oly' annyira meg kedveltem e rövid idő eltelte alatt. Lábujj hegyre állva, megcsókolom. Nyelvem akaratosan tör utat szájában, és keresi meg övét; hogy táncra hívja. Természetesen csókom viszonozza, karjaival megemel. És érzem amint lábam a levegőben lóg, megpördül velem és pár lépés után alatta találom magam. Ajka nyakam ívét veszi "kezelésbe" melynek hatására kuncogni kezdek. Lábaimmal derekát ölelem át, míg teste fölém emelkedik.

-Mi ilyen sietős Harry? -kérdezem szórakozott hangon. Kicsit elhúzódik tőlem, pont annyira hogy a szemembe tudjon nézni.  Íriszeimmel zöld szemeibe bámulok, a mosoly levakarhatatlan arcáról. Ujjaimmal haját veszem birtokba. Tekintette lyukat éget bennem, ahogyan rám néz smaragdjaival. Nem válaszolva kérdésemre, megvillantja fehér fogsorát majd vissza tér nyakamhoz. Hátra vetem fejem a fekete bőr kannapén s hagyom, had végezze dolgát. Hosszú barna hajam szét terül hátam alatt, szívverésem felgyorsul csókjai sokaságának köszönhetően. Tenyerét levonszolja oldalamon,
combom külső részét cirógatják ujjai. Mellkasom folytonosan fel-s le emelkedik, a levegő gyorsan jár ki-be szervezetemben. Lehunyt pillákkal élvezem forró, ajkának kényeztetését. Ágyéka nekem nyomódik, melynek következtében ajkaim szét nyílnak, s egy halk sóhaj szökik ki rajta. Kuncogást halok fülem mellől, feltárom szemhéjam. Elengedem nyakát, abba hagyom haja kínzását és eltolom magamtól. Felvont szemöldökkel fürkészi arcomat.

-Baj van? -kérdezi finoman, kézfejét arcomra simítja nemlegesen megrázóm fejemet. -Akkor? -hangosan fújóm ki bent tartott levegőmet. -Semmi. -motyogom ajkaira. Pólója nyakába akasztom ujjamat, miután látom; nem biztos szavaimban. Ajkaink ismételten egymásét keresik, majd forró s hosszú csókban forrnak össze. Ujjbegyeit pólóm anyaga alá helyezi, kissé hidegnek érzem érintését. De, pillanatok alatt tűzforróvá válnak ujjai. Ki gombolja nadrágomat, és lehúzza a sliccemet. Elszakadok Harry-től, és aggódva tűröm további cselekedeteit. Ujjpercei ajkamon siklanak végig, s egy apró csók után levarázsolja rólam farmernadrágomat. Félre hajítja a ruhadarabot, majd újra én kerülök figyelmébe. Vissza helyezkedik fölém, és csókjait most már lentebb is szórja testem felületén. Kezemet övére helyezem, és ügyetlenül de megpróbálom kicsatolni azt. Mosolya szélesebb lesz amint látja, kudarcba fulladt cselekedeteimet.

-Ezt bízd rám. -kacsint egyet. Le mászik a díványról, és állásba tornászva magát kicsatolja övét. Fekete szűk farmerja, lecsúszik róla és az is az én nadrágom közelében köt ki. Fekete pólójának is hasonló sorsa van. Előttem áll, egy száll bokszerben. Tetoválásai így sokkalta jobban mutatnak. Két madár a mellkasa két oldalán, aztán az oldalán egy sárkány tekeredik felfele egészen a nyakáig. Egy csók nyoma, a bokszerének vonala felett. Elindul a kannapé felé, s vissza mászik. Ajkamba harapva, nézek rá. Úgy néz ki így...Mint egy...Mint egy angyal. Mire vár? Talán arra, hogy...Én is lépjek valamit? Erőt véve magamon, lenyúlok a pólóm szegélyéhez s feljebb húzva azt le vettem magamról.
Le ejtem a vékony anyagot a dívány mellé, tekintette égeti mellkasom s testem. Megint elfoglalja helyét fölöttem. Végig fekszünk a kannapén, -ezzel elfoglalva azt. Majd, ajkaink vad és egyben kecses táncot járnak egymással. Miközben csípője enyémnek feszül, s érzem Őt. Ott. Ujjai le-fel vándorolnak testemen, miközben egyre kevesebb lesz a takaró anyag rajtunk. Fogai közé veszi, a fülem alatti kis részt s szívni kezdi azt. Körmeimet óvatosan bőrébe mélyesztem, és enyhén megkarmolom felületét. Kézfeje hasamon pihen, miközben másik kezével csípőm egy részét fogja markába. Nyakam végeztével lejjebb halad testemen, s mellkasom érdekesnek bizonyul számára. -Állapítom meg az időzése után. Mutató ujját végig simítja nőiességemen, melynek hatására felébredek. Kezét lelököm, és eltolom magamtól teljes egészében Őt. Leszedi testét rólam, és a ülő helyzetbe tornázza magát.

-Ha nem szeretnéd, mondjad. -közli rekedt hangon. Én is felülök, ez...Ezt nem engedhetem meg neki, nem? Hisz, aligha ismerem.

Persze Emily...Aligha mi?! 


-Nem erről van szó. -motyogom hosszú, idegölő, percek elteltével. Félve vetek rá egy pillantást. Most is olyan. Angyalos. Ilyen szó nincs is. "Angyalos".

-Csak? -ül közelebb hozzám. Melynek következtében, odébb húzódom. Soha, nem voltam ez  a fajta lány. Akkor, most miért vagyok olyan? Olyan, mocskos. Úgy érzem magam, mintha be piszkítottam volna testemet lelkemmel együtt. Pedig, semmi sem történt. Még...

-Harry, -sóhajtom- ez..Én. -érdeklődve figyeli, s várja válaszom. De, amit mondani akarok, az. Az lehet megsérti Őt, és akkor mindent elölről kell kezdenünk. Lehetséges hogy sértődékeny lélek? Nem szeretném, sem vissza utasítani, sem megbántani Őt. Szeretem, ezért nem tudok ártani neki. De hazugsággal se akarom tömni a fejét, amelyekkel a többi nő is szédíti. Kezét combomra teszi, s enyhén megszorítja azt,

-Sz@rok a szexre. -feleli, -Csak maradj velem. -kéri mire mosoly ül ki arcomra. Tappancsára helyezem kézfejem, s összefűzöm ujjainkat. Eközben, vissza lököm a kannapéra. S vissza adom neki a kényeztetést, melyet Tőle kaptam. Kuncogása még jobban beindítja fantáziámat, és gondolataim hamar valósággá alakulnak át.