2014. július 4., péntek

Prológus


                                   Sziasztok!! Ez életem második bloga....
                               És, hát meg hoztam Nektek a Prológust.
                              remélem el nyeri majd a tetszéseteket és
                           komiztok,feliratkoztok illetve csatlakoztok!! :))
                              Jó olvasást!!!
                                                                                                                         







Szemeim ki pattannak helyükről.Lassan ülök fel, a nagy francia ágyban.Íriszeim végig vezettem a falakon, melyek fehér színben pompáznak.Velem szemben fekete nagy képernyős tévé, és szekrények találhatók.
Hogy kerültem ide? ~Kérdezi egy hangocska a fejemben.Föl kellek a meleg, puha ágyból.Lábfejeim érintkeznek a hideg padlóval.Végig nézzek magamon.Mi a...?! Egy férfi ing takarja testem.Tágra nyílt szemekkel nézzem magamat, és   a testemet takaró ruha darabot.Ki a fene  adta ezt rám? És hogy kerülök Én ide? Hosszú barna hajam vállamra omlik.

Mély levegőt veszek, és az ajtó irányába lépkedek. Komótos léptekkel közelítem meg azt.Kézfejem a kilincsre helyezem, remegő ujjakkal nyomom azt le.Résnyire nyitom az ajtót.Ki kukucskálok rajta, majd ki tárom, és ki lépek rajta.Egy végtelennek tűnő folyóson kötök ki.El nézzek jobbra, ajtók.Elnézzek balra, ajtók. Most merre? ~Kérdezem magamtól, és mielőtt gondolkodhatnék lábaim meg indulnak a bal irányba.Óvakodva megyek végig a  folyóson, és egy lépcsőhöz
érek el.

Fekete korát húzódik a fokok mellett.Egyik kezemmel meg fogom a korlátot, míg másik testem mellett lóg.Próbálok minél halkabban le jutni a lépcsőn.Lassan lépek egyik fokról, a másikra.Pár perc után le jutok a lépcsőn. Balra fordítom el fejem, -azt hiszem- ott a nappali van.Másik irányba fordulok.Lábaim kővé  dermednek.Egy húszas éveiben járó férfival állok szemben.Tekintettem karjára siklik, ami tele van tetoválással.Különböző formákkal, s íratókkal.Egy fehér trikó lóg felső testén, amiből ki látszódnak tetoválásai,s egy fekete farmert.Ami feszül rajta.Szemeim vissza térnek arcához, zöld szemeit enyéimbe           mélyeszti.Szemöldökébe, és alsó ajkában is van egy-egy piercing.Haja kuszán áll feje tetején.Egy lépést       tesz felém, és Én automatikusan lépek hátra.Nem próbál meg közelebb jönni, hajam szemembe lóg.De nem merek meg mozdulni.Jelenléte miatt lefagyok.Ki ez a fickó? És mit keresek Én itt? Talán meg erőszakolt?
Nem Emily, az nem lehet.Hisz nincsenek rajtad foltok, és semmid se fáj. De, akkor ki ez és miért hozott ide?
Annyira emlékszem hogy ; Sétálok az út mellett, az autók el haladnak mellettem.És hirtelen a földre esek...   

Innentől kezdve minden ki esett.Tegnap engedtek ki az árvaházból, mivel be töltöttem a 18. élet évemet.
Ezért el kellett jönnöm onnan.Mivel nincs senki akihez mehettem volna, ezért csak el indultam, és mentem mentem.Közben éreztem hogy az erőm egyre fogy, és alább hagy.De azt hogy hogy kerültem ennek a pasasnak a házába azt ne kérdezzétek.

-Jobban érzed magad? -rekedtes hangja zökkent ki gondolataimból.Rá emelem tekintettem, arcáról az aggodalmat tudom le olvasni.



                                                                                                                                                   
       Nos, ez lett volna a Prológus, remélem tetszett és hogy hagytok nyomot magatok után.
     Ha valami nem világos a bloggal, vagy bármi mással kapcsolatban nyugodtan írjátok le.
     Nem harapok ;)  Nyugodtan iratkozzatok fel, ha tetszett :)) Pusszancs ♥♥♥♥

                                                                                                           D xoxo