2014. július 7., hétfő

2.Rész


                                       Hii Guys!!! I'm D. Meghoztam a 2.Részt.
                                        Köszönöm a 11-dik feliratkozott!!!!!
                                     Remélem ez a rész is, el nyeri majd a tetszéseteket!
                                   Jó olvasást! Komizni, feliratkozni, és csatlakoznii ér!! ;)
                                                                                                           
                                                                                                                                D xoxo                                






Zene



Légzésem fel gyorsul, szívem pedig zakatol. Meg fogok halni...~egy hang mondogatja ezt a fejemben.
Ülésembe kapaszkodom, egy pillanatra ki nézzek az ablakon.A fák és minden más egybe mosódik,túl gyorsan megyünk.Íriszeimet vissza vezetem a kocsiba. H-ra nézzek, szorosan fogja a kormányt.Néha-néha a váltóhoz nyúl, és vált.Már vagy 200 km/h-val megyünk.Egy éles kanyarhoz érkezünk, amit szintén ezzel a sebességgel veszünk be.Övemet szorosan fogom közre ujjaimmal.Mellettünk halad az ellenfél, Tomlinson.
Egy ki világított út szakaszhoz érünk,kezd sötétedni.Hány óra lehet most? Tekintettem az útra szegezem,
az út vége felé embereket lehet észre venni, akik két oldalt várják a győztest.

Oké Emily, nyugi mindjárt vége ennek az egésznek! ~belsőm próbál nyugtatni.A két jármű fej-fej mellett haladva teszi meg azt a pár száz métert.Hol H, hol Tomlinson vezet.Mindkét autó nagyon gyors, és a vezetőik is eléggé jól vezetnek.Gondolataimat a sikítozás és az üvöltés hang zavara zavarja meg.Mr Styles,
be húzza a kéziféket, és a "közönség" előtt -épphogy- megállunk.Légzésem helyre állítom, már amennyire ez lehetséges egy ilyen után.

Akár mi is volt ez, egy kisebb sok ért. Mr, tudjátok ki, ki száll a járműből és a kocsinak dől, a  dzsekis férfi hozzá sétál.Kezébe nyom egy pénz köteget, ami jóval több mint amennyit ki vett az előbb.A másik versenyző is ki mászik járgányából, és a dzsekishez megy.

-Tessék Liam! -Ő is pénzt ad a Liam nevezetű férfinak.Aki örömmel veszi el a pénzt, és számolgatja.

  Érdeklődve figyelem a három férfit.Tekintettem meg akad Mr Styles ellenfelén.Nem olyan magas mint H,
de nem is olyan alacsony.Olyan, 170-180 között van.
Egy sima fekete pólót visel, ugyan ilyen színű farmerrel.Viszont lábait nem láthatom,  -mert az autó el takarja.Nyakát tetoválások tarkítják, melyek a pólójának köszönhetően takarásban vannak.Alsó ajkát egy piercing ékesíti, ami a bal oldalon kap helyet.Tekintettem
találkozik az övével.Egy fél oldalas mosolyt küld felém, ezzel meg mutatva fogsorát.Meg nyalja alsó ajkát, kezeit zsebébe mélyeszti.        

-Styles, ki az a szépség a kocsidban. -szólal meg mély, lágy hangon az ellenfél.Mind három férfi felém kapja a tekintetét, fejem le hajtom.Érzem ahogy arc színem át vált vörösbe.Belül mosolygok, de kívül próbálom nem mutatni.

Félénken fel emelem fejem, még mindig engem figyelnek. Mr Styles vett rám egy pillantást,
egy sóhaj hagyja el ajkait.Vissza fordul barátaihoz, hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogy kéne neveznem ezeket az alakokat.Nekem forrnom kéne a dühtől, és a haragtól amiért nem mondja el ki Ő és hogy mit akar tőlem.Vagy hogy egyáltalán miért mentett meg.Valamiért nekem az egész sztori sántít.Hangosan fújom ki bent tarot levegőm, és ismét a férfiakra szegezem tekintettem. Liam valamit magyaráz nekik,de nem foglalkozom vele. Tomlinson-al szemezek.
Louis Tomlinson
Még innen is látom kék szemeit.Zavaromban már nem tudok mit csinálni, így hát bámulom Őt.Akaratom ellenére is.Bár, lehet hogy nem kéne.Hisz, csak végig kell rajta nézni, messziről le rí róla hogy  "rossz fiú".De, lehetséges az is; hogy nem kellene külsőről meg állapítanom hogy milyen.

Ez csak egy kinézet,stílus vagy tudja a fene hogy mi.Az lesz a legjobb ha meg próbálom távol tartani magam tőle, még a végén bele visz valamibe.
Emily, néz rá, aztán magadra...Most már érted??          
 ~Mint mindig belsőm most is oktat, és igaza van.Én és egy olyan srác mint Ő.Kizárt.De nem is értem miért gondolkodok ilyeneken, amikor semmi sincs köztünk.Csak annyit tudok róla hogy; Tomlinson, és hogy így néz ki.Hű, de sok nem igaz?                  
-Mi lenne ha fel tennéd Őt díjnak? -buta gondolataimból e mondat szakít ki.Vajon miről beszélnek? Tovább hallgatózok.Habár, az nem hallgatózás ha le húzott ablak mellett beszélgetnek és azt hallgatom. Mr Styles tarkóját vakargatja.

-Át gondolom. -adja a rövid választ.Mr Tomlinson bólint egyet, és rám néz.

-Még találkozunk szépség. -kacsint egyet és el sétál.Figyelem távolodó alakját, be ül méreg drága sport autójába.Be indítja azt, vett rám egy pillantást és el hajt.

Idő közben a tömeg is le épet.Mr Styles be ül mellém a pénz kötegeket a kesztyű tartóba helyezi.A kulcsot a lyukba helyezi, el fordítja azt.A jármű motorja fel bőg, és el indulunk.Annyi kérdésem lenne a fickóhoz, de nem merek egyet se kérdezni.Miért? Mert egy gyáva nőszemély vagyok.Viszont, kíváncsiságom el uralkodik rajtam.

-Miről beszéltek az előbb? -a szavakat ki ejtem ajkaimon, és várom a válaszát.Megint halkan beszéltem/kérdeztem, ahogy azt általában szoktam.Ujjaival szorítja a kormányt.

-Egy versenyről. -mondja.Ezzel nem tudtam meg többet.Folytatja- amin neked is ott kell lenned.-fejti ki, egy kicsit.Mi, milyen verseny és nekem miért kell ott lennem?

-Miért? -faggatom.Ez után per perc csönd következik,amit Ő tör meg.

-Mert te vagy a trófea. -rám emeli zöld szemeit, érzem ahogy az autó gyorsul és vele együtt a szívverésem is.

M..Mit mondott? Én nem vagyok egy díj amit át lehet venni, ember vagyok.Ízig vérig hús ember!Nem egy tárgy amit akkor adunk valakinek amikor nyert.És mi van ha veszít? Akkor annak a másik embernek leszek a tulajdona? Vagy mi?  Szemeim meg telnek könnyekkel, nem akarom hogy el cseréljen.E gondolatra el sírom magam.Arcomat tenyereimbe temettem, könnyeim csak folynak folynak, és folynak.Szakadatlan.
Miért kapom ezt? Miért, kell ilyen nyomorult életemnek lenni? Miért? ~A kérdések zakatolnak a fejemben, mint egy gőz mozdony.Zokogok egy idegen férfi kocsijában.Kezeimre hatalmas ujjak telepednek, amiknek a tulajdonosa Ő.Ölembe engedem kézfejeim, és le hajtott fejjel zokogok.

-Hé, nyugi. -egy tincsemet a fülem mögé tűri.Mégis hogy mondhat ilyet?

-Nem lesz gond, a verseny egy hét múlva lesz. -ujjperceit végig futtatja arcomon, amitől liba bőrös leszek-
És amúgy is, nem szoktam veszíteni. -be indítja az autót és el indulunk.Észre se vettem hogy meg álltunk.

Valamilyen meg magyarázhatatlan oknál fogva, el hiszem szavait.Meg nyugszom, és le törlöm könnyeimet.Az ablakon bámészkodom kifele, amikor valami a combomra téved. Khm... Valakinek eléggé el tévedt a keze. Hatalmas keze combomon pihen ami, meg nyugtató.Tappancsáról el veszem szemeim és tovább nézem az embereket, akik mellett el haladunk.Remélem igazat mond és nem lesz semmi gond,na és persze, hogy meg nyeri majd a versenyt.