2014. július 10., csütörtök

3.Rész

                            Hii Guys!!! Meg hoztam Nektek a 3.Részt is...
                       Öhm, komizzatok, iratkozzatok fel és csatlakozzatok!!
                      Minden olvasót várok a csopiba is ;)) Köszönöm az 1,046
                    -dik oldalmegjelenítést...
                     Jó olvasást, minden olvasónak aki erre a blogra téved!! :))

                                                                                                                    D xoxo









Mióta vissza értünk Mr Styles házába, azóta itt kuksolok a szobában.De, legalább az időt meg tudtam.Amikor vissza értünk 21:27 perc volt,a fali órán.Az ágyon ülök, hátam az ágy támlájának döntöm.
Annyi minden jár a fejemben,annyira sok minden történt ebben a 2 napban.Amióta "ismerem" Mr Styles-t
az életem 360 fokos fordulatot vet.Miért keveredtem bele Én ebbe? Miért sodort az ár ilyen emberhez, aki így keresi a kenyerét? Miért? Egy trófea leszek azon a versenyen, és ha az a férfi nyer.Nekem végleg be fellegzett.Nem szeretnék "díj" lenni, az Övé meg végképp.Lehet az lenne a legjobb ha, most azonnal le lépnék.Habár azzal se érnék el túl sokat.Inkább ejtem ezt az ötletet.~Ki verem fejemből az ilyen, s ehhez hasonló gondolatokat.

Amikor is, az ajtó ki csapódik és Mr Styles lép be rajta.Göndör hajából csurog a víz,  felső testét nem takarja semmi.Így rá látásom van tetoválásaira.Az egyetlen anyag ami fedi Őt, az a dereka köré csavart fehér törölköző.Melyből lábszárai ki látszódnak, párszor végig mérem Őt,  -az biztos.
Remélem nem vette észre...  A szekrényhez sétál, ki tárja annak ajtaját.Szemeim Rajta legeltettem, hogy őszinte legyek.Soha nem voltam még férfival semmilyen értelemben.Ezért is annyira furcsa nekem ez az egész.Az hogy megmentett, és hogy most itt vagyok.Vele. Mire észbe kapok, már egy bokszerben álldogál.
Itt öltözött át? ~Teszem fel magamnak a kérdést.Elő ránt egy inget a szekrényből, és be csukja.Meg fordul -így szemtől szemben vagyunk- s felém sétál.Ki nyújtja karját, -amiben az ing van-  el veszem Tőle.

-A fürdő itt van ezzel a szobával szemben. -mondja, bólintok.

Le mászok az ágyról, a szélére ülök.Le hajolok a lábfejemhez, ki kötöm a cipő fűzőmet.Iszonyatos lassúsággal le veszem szürke vászon cipőmet -melyet Ő adott- és félre teszem. Meg ragadom az inget, föl állok.Az ajtóhoz lépek, ki nyitom azt, majd a szemben lévő szobába megyek.Ami -el mondása szerint- a fürdő helyiség.Ujjaimat a hideg fém tárgyra csúsztatom, le nyomom a kilincset.Át lépem a küszöböt és egy tágas helyiségben találom magam.A padló járó lappal van borítva, ami zöld színben ragyog. Akár csak az Ő szemei... Be csukom magam mögött az ajtót.Beljebb lépdelek, így a fürdőszoba közepén állok.Tekintettem végig járja a helyett.Egy zuhanyzó rejtőzik el a bal sarokban, az mellett -pár lépésre- polcok kapnak helyet.Amin tusfürdők és más egyebek sorakoznak.

A polcok alatt a szennyes található.Ezek mellett egy hatalmas tükör foglalja el méltó helyét, alatta pedig a mosdó van.A jobb sarokban -a hátam mögött egy kád van be  építve.El indulok a zuhanyzóhoz.Az inget -ami az Én "hálóingem"- a szennyesládára helyezem.Ahol fehérneműt is találok -tisztát!Le vettem magamról ruháimat, s össze hajtva ejtem bele a szennyesbe.

Bár, hogy őszinte legyek szerintem nem koszosak.
Be állok a zuhany kabinba, meg engedem a csapot.A meleg víz át járja fáradt testemet.Már most szét vet az ideg attól a versenytől.Mi lesz Velem ha tényleg veszít? Nem, nem nem, az nem fog meg történni.
Bíznod kell benne Emily... Egy sóhaj szökik ki ajkaimon.Ma is le győzte nem? Akkor egy hét múlva is le fogja! Csak, bíznom kell Benne. Egy vad idegen férfiban.Miután teljesen el áztattam  magam, el zárom a meleg vizet, s ki szállok a kabinból.Testemet egy törölközőbe rejtem el.Gyorsan szárazra törlöm magam, majd föl veszem a fehérnemű alsót.

A fehér anyagot le dobom magamról, és az ingért nyúlók.Bele bujtatom
karjaimat, majd be gombolom azt.A törölközött is bele rakom a szennyesbe, és már megyek is.Vissza megyek abba a szobába ahonnan ki jöttem.Az ajtó előtt meg torpanok, nem lenne jobb el menekülni?
El futni a problémák elől? Hangos sóhaj hagyja el számat, majd be nyitok a "lakosztályomba". Szemeim tágra nyílnak, amint az ágyra pillantok. Khm...amiben Mr Styles fekszik.Könyökén támaszkodik, és a tévét bámulja. Ugye, nem gondolta ezt komolyan? Nyelek egyet, és meg fordulok tengelyem körül.Be csukom a fa darabot, s vissza fordulok Hozzá.  Aprókat lépve érek el a hatalmas ágyhoz.Le ülök a szélére, én is a tévére meredek.

-Nem alszol? -kérdezi rekedtes hangján pár perc múlva.

-Veled? -kérdéssel válaszolok kérdésére.Rá nézzek.Bólint, nyugodj meg Emily.Nem fog meg erőszakolni vagy ilyesmi. ~E gondolattal be mászok az ágyba, és be takarózok.Az ágy szélére húzódom, hallom ahogy kuncog egy sort.Majd kikapcsolja a televíziót és le oltja a villanyt.És ahogy be fekszik mellém, össze zárom szemeim -alvásra kényszerítve magam.Ami nagy nehezen sikerül is, sok-sok buta, és kusza gondolattal együtt.