2014. augusztus 9., szombat

10.Rész

                                          Hii Guys!! Sok-sok várakozás után
                                      végre meg hoztam Nektek a 10.Részt!!!!
                                    Nagyon örülök a 20. Feliratkozóknak, és a komiknak!!!
                                 Köszönöm szépen!! Jó olvasást!! Ha tetszik, nyugodtan
                               iratkozz fel, komiz, és csatlakoz a csopiba,aminek a linkje
                            bal oldalon található!! :) Pussziii <3 :)

                                                                                                                             D xoxo










Lassan egy órája járjuk az üzleteket.A lábam már zsibbad annyira sokat gyalogoltunk.Most is egy üzletben vagyunk, és Harry azt mondta ez az utolsó hely ahova jövünk.A farmerek között válogatok, kutattok.Bár, eddig nem igazán vásároltam semmit,de még próbálkozok.Zayn és Perrie természetesen azóta is egymást marják -ami, még mindig vicces.

-Cica. -"szólít meg" egy erős hang,fel kapom fejem.Az illetőre nézzek, húszas éveiben járó férfi.Ki egyenesedek, és csak bámulom az illetőt.Látványosan végig mér néhányszor, majd meg szólal;

-Mond csak, van gazdád? -egy széles mosoly ül ki ajkaira, amint el mondja nekem szánt
mondandóját.Szemöldököm az egekbe ugrik, és egy szót se tudok ki nyögni.

-Van köcsög. -ad választ egy rekedtes hang.Karját vállamon dobja át, ezzel közel vonva magához.Testem el törpül az övé  mellett.Nem szerettem ha valaki magasabb nálam, sosem szerettem.De, most az egyszer ez tetszik.

-Styles. -szinte ki köpi a nevét, a mellettem lévő férfinak. Harry állkapcsa meg feszül, és vele együtt az egész teste.A semmiből fel tűnik Zayn és Perrie, akik egyből mellénk állnak.

-Mi van Jake? Látom össze forrtak a csontjaid. -vigyorog Zayn, a barna hajú srácra. Mibe keveredtem már megint?!  Az előttem álló pasast nézzem, egy sötét kék farmert és egy fehér pólót visel.Valamilyen fekete torna cipővel.Alsó ajkában egy piercing helyezkedik el.Pár másodpercig csöndben maradnak, majd az állítólagos Jake megszólal;

-Sosem változol Malik, ugyan olyan gyerek vagy mint voltál. -mondja lenézően a srác, a korom fekete hajú Zayn szemeibe nézve.Miért szólítják egymást a vezeték nevén?

Mi értelme van ennek? Zayn vállat ránt, majd Jake távozik köreinkből.Vagyis, igen a köreinkből.Lehet nem kéne ilyen alakokkal "lógnom".Sőt, biztos nem kéne.De mit tehettek? A versenyen ott kell lennem, és ha veszít...Abba bele halok.

-Mehetnék végre? -töri meg a közénk be állt csendet Perrie. A göndörke le pillant rám, aprót bólintok.Majd el indulunk a pénztárhoz.

A kosarat fel teszem a pultra, és várunk addig ameddig be ütik az árakat. Harry karja még mindig a vállamon pihen, ami...hát furcsa.Még senki se tette a karját a vállamra.A nő be csomagolja a ruhákat egy szatyorba, és el mondja az árat. Le veszi rólam a karját, a farzsebében kotorászik kezével.Elő szedi pénztárcáját fizet,el veszi a zacskót és a kezembe adja.Zsebre vágja tárcáját,karját vissza helyezi vállara, s távozunk.Mind a négyen el motyogunk egy "viszlát"-ott amikor ki lépünk az üzlet ajtaján.

Majd a kocsihoz vesszük az irányt.Most mi ballagunk elől, mögöttünk pedig Zayn-ék.Séta közben Harry elő kapja a kocsi kulcsokat és "fel oldja" az autót.Elérjük a fekete "szörnyeteget", majd be ülünk.Én ismét hátra kerültem Zayn-el.És, most nem érzem magam annyira...Kényelmetlenül.Inkább kevésbé érzem így magam.
Be kötöm az övem, és várom hogy el induljunk.

Persze, csak én kötöttem be magam hisz a punkoknál ez nem szokás.Amint be indult a "szörnyeteg" ezzel együtt, jött a rock zene is.Szemeim az ablakon kívülre vándorolnak -mint mindig.Elmémben ezer s meg annyi gondolat fut át, s kérdések sorozata, melyekre nem találom a választ.Miért mentett meg, amikor nem is ismert? Miért fogadott be? S kevert bele ebbe az egészbe? Miért ülök ebben az autóban? Az Ő autójában? Az Ő barátaival, akik ki nem állhatnak? Miért miért miért? Fejem az ablak üvegnek döntöm, s egy sóhajt eresztek ki ajkaimon.

Csak érjen véget ez....Ez az egész.Nem akarok közéjük tartozni.Nem azért mert ijesztőek.Ugyan kit áltatok? Rettegek tőlük. Pedig, még nem is ismerem őket.Sosem ítéltem még külsőről, de most, azt teszem.Talán, mert a félelmem felül kerekedik rajtam, és az agyamon.Talán...Idő közben meg érkezünk a Harry házához, amit csak akkor veszek észre amikor be áll a garázsba.Mindenki ki száll, majd végül én is.Ki veszem a csomagjaimat, és lassan be csukóm az ajtót.Érdekes, mindenki be szokta vágni az ajtaját szegény kocsinak.Bezzeg én, én be csukóm, halkan és rendesen.

-Segítsek? -áll meg előttem Zayn.Apró bólintással jelzem neki, hogy el fogadom segítségét.El vesz tőlem pár szatyrot, és el indulunk be a lakásba.Ballagok a fekete hajú srác mellett, aki nem rég a combomat simogatta.
Már majdnem ki ment a fejemből ez a kis "emlék".

Ő is pont úgy viselkedik mint Harry, egyszer rossz fiú, máskor viszont...Ilyen.Fura mi? Bátorságomat össze gyűjtve szólásra nyitom számat;

-Szereted Perrie-t? -hangom halk, fejem le hajtom szemeimmel a magassarkúm orrát figyelem.

-Igen, csak néha.... Olyan, gyerekes tud lenni.És olykor be kattanok tőle. -feleli hangján érződik a szeretet, amikor a barátnőjéről beszél.Bár, a szórakozottság is ott van hangjában, mégis komoly.Bele túr fekete hajába, felém pillant.Egy ideig csendben ballagunk fel a teraszon, majd meg szólal;

-Mi lesz veled ha Harry meg nyeri a versenyt? -kérdezi, kicsit le fagyok.De, össze kapom magam és válaszolok -pár másodperc után.

-Nem tudom, el megyek. -vonom meg vállam.Habár, azt még én magam se tudom hogy hova.Ki nyitja a bejárati ajtót, és be megyünk rajta.Fekete hajú "barátom" a nappaliba sétál, és vele együtt én is.A szatyrokat le dobja a kannapé egyik felére, míg én szépen le teszem őket. Hihetetlenek ezek a mai férfiak...

-Két óra múlva  verseny.Liam most küldött egy sms-t, és a helyszínt is meg mondta. -tájékoztat minket Harry a versennyel kapcsolatos dolgokról.

-Adj rá valami szexit. -utasítja Perrie-t.Álljunk meg, ezt rám értette? Szemöldök és homlok ráncolva nézzem a szőke tetovált lányt.

-Jól kell kinézned a versenyen,te vagy a díj. -oktat ki Zayn, majd fel áll és a göndörrel együtt távoznak.
Kettesben maradok, azzal a nővel aki teljes szívéből utál.Nyelek egyet.Vajon mit fog rám aggatni? Már előre félek.

-Ülj le. -utasít, én pedig engedelmeskedem.Le ülök a kényelmes fekete bőr bevonatú kannapéra.S bele süppedek.A szöszi ismételten meg szólal;

-Nos, nem csak te vásárolgattál.Hanem én is. -oktat ki, itt mindenki csak oktat rosszabb mint a suli, -És mivel tudom hogy a te cuccaid milyenek ezért az enyémekből válogatunk.Mivel ez egy verseny, és sajnos te vagy a trófea ezért jól kell ki nézned. -szavai sértők, de próbálok nem törődni vele.

Biztos a szakítás miatt ilyen.Legalábbis remélem, vagy csak szimplán utál? Lehet.Hátat fordítva nekem át kutatja a szatyrokat, amikben a ruhák vannak.Íriszeim néhányszor végig futtatom magamon.Megértem hogy nem vagyok modell alkat, és hogy nincsenek olyan merész ruháim mint neki, de attól még nem kell le szólni.Érzéseimet el temetve figyelem a szőkeséget, aki időközben a kezébe vett néhány darabot az ő által választott ruhákból.

-Vedd le azokat amik rajtad vannak, és vedd fel ezeket. -sétál hozzám egy fekete egybe szoknyával, és magassarkúval.Meg egy...Khm, tangával?! Kérdőn nézem az előttem álló nőszemélyt, aki egy "mi van ne mond hogy nem volt még rajtad ilyen" -fejet vágva néz rám.Le teszem a ruha darabokat magam mellé, s el kezdek le vetkőzni.Vagyis, nem.Szégyenlős vagyok, nagyon.

-Ki mennél? -hangom halk, és nem hiszem hogy meg hallotta.

-Ennyire nem lehetsz szégyenlős... -akad ki, majd el mosolyodik -Habár, egy ilyen szar testet én is szégyellnék. -mondja és el hagyja a helységet. Ilyen egy....

Sóhajtok egyet, majd le ülök vissza a helyemre.
Először magassarkúmtól, majd a szoknyától szabadulok meg.A tangát félre dobom, majd a szoknyáért nyúlók.Karjaimat bele bújtatom a ruha karjaiba, majd meg próbálom fel húzni a hátán lévő cipzárt.Ami, félig-meddig sikerül is.A ruha épp hogy comb középig ér, egy szóval;rövid.A háta közepéig ki van vágva, s elől a dekoltázsa igen csak ki látszik.

-Melltartót le. -sétál be a szőkeség egy üveg sörrel a kezében.Ügyetlenül de sikerül ki kapcsolnom a melltartómat, és meg szabadulok tőle.A rózsaszín darabot le dobom a tanga mellé.Amin Perrie a szemeit legelteti.

-Fel kellett volna venned. -mondja, az üveget a szájához emeli meg húzza majd vállat vonva le dobja magát a kannapéra.Akárcsak Zayn.Nem foglalkozok azzal amit mondott, nem mondhatja meg hogy mit vegyek fel.
Én is le ülök -tőle- jó távol.Fel veszem a telített talpú  magassarkút, s be csatolom a csatját.Miután ezzel végzek, hátra dőlök a puha tapintású kannapén. Perrie az ölembe dob egy rúzst, le veszem a kupakját vagy akármijét is.Vér vörös, színétől le dermedek.

Nem vagyok nagy sminkes, de gondolom ez látszik is.Ajkaimhoz emelem, s lassan végig húzóm alul is és felül is.A sört iszogató lányhoz fordulok aki, nem tesz se megjegyzést, se grimaszt.Tehát nem lett rossz.Vissza adom Perrie-nek aki el dobja valamelyik szatyorba.
Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, de biztosan sok mert Harry és Zayn a nappali előtt állnak.Figyelnek minket.

-Kész vagytok? -kérdezi Zayn ex nőjétől, aki rám mutat majd válaszol.

-Ott a díj. -mondja, a fekete hajú rám néz, s szemei mellkasomon ragadnak.Fel állok, vállamra akasztom a táskám, amiben csak a Harry-től kapott telefonom van.

Csak most vettem észre a baba rózsaszín masnit a derekamnál.Meg kerülöm a fekete díványt és egyenesen Harry-hez sétálok.Fekete pólót visel fekete dzsekivel, és ugyan ilyen színű farmerral.És a barna bakancsa most sem maradhatott el.Észre se veszem milyen jól tudok menni a magassarkúban.Pedig, biztos vagyok abban hogy ez is van minimum 10 centis.

Meg állok Harry előtt, most nem vagyok annyira kicsi hozzá képest.Körülbelül az az álláig érek, ebben a cipőben.Mellé lépek, kezét derekamra csúsztatja.Majd a fenekemre, rá csapok kézfejére.Érzem ahogy arcom színe kezd meg változni, mikor szemeivel alaposan végig mér.Ez annyira nem fair.

-Hagyd abba! -csapok a mellkasára mind két tenyeremmel.

Nem vagyok egy szobor amit kedve szerint bámulgathat.Karjaim össze fonom mellkasom előtt.Kezeit válla fölé emeli, s vigyorog.Utálom ha valaki végig mér, és mindezt úgy teszi ahogyan Ő.Utálom az ilyeneket, és ez alól Harry Styles sem kivétel.Félelmem helyét düh veszi át.Ki viharzok a házból, egészen a garázsba.Várom amíg ők is jönnek, ami percekbe telik.
Nevetgélve sétálnak el mellettem, Perrie-vel az élen.Miért utál ennyire? Nem mindegy Emily? Csak ez az idióta nyerje meg a versenyt és légy szabad!  ~Mint mindig belsőmnek ismételten igazat kell adnom.Ajkaimon ki engedek egy sóhajt majd utánuk sétálok.El foglalom helyem hátul, ahogyan eddig is most is be kötöm magam.

                                                           *    *     *

Egy fél óra alatt a verseny helyszínén vagyunk.Az egész helyett emberek foglalják el, kiknek a kezükben egy-egy piros műanyag pohár van.-Alkohollal benne.A tömeg ketté nyílik előttünk ahogy be fordulunk egy utcára, amit az emberek el foglaltak.Ablakon keresztül hallom a sok sikítozást, kiabálást.Amit az emberek adnak ki magukból.

Mindenki nyugodtan ül az autóban, rajtam kívül.Mi van ha tényleg veszít? Hm? Akkor az a másik pasi mit csinál velem? Azt hiszem kezdek pánikba esni, mély levegőt veszek s próbálom ki üríteni az agyam. Nem lesz gond, minden oké lesz Emily... ~Mondogatja egy hang a fejemben.Egy kisebb faháznál állunk meg. Perrie ki száll majd Zayn és Harry, és Én.Lábaim remegnek az idegességtől, attól tartok hogy nem fogják bírni.Valaki meg ragadja a csuklóm, s húzni kezd magával.

Mire fel pillantok az illetőre már tudom hogy Harry az.Egy fehér pólós, srác felé kezdünk menni aki épp egy pénz köteget számol. Harry-vel meg állunk előtte, a pénzt el teszi s ránk néz.Le kezel a mellettem álló Göndörrel, majd beszélni kezdenek.Bár
Punk Liam payne
Liam Payne 
a nagy zajtól aligha lehet érteni valamit, azért hallom őket.Barna haja hátra van fésülve, fehér pólója feszül dzsekije alatt.Egy egyszerű
szaggatott farmert visel, bakanccsal.Nyakán tetoválásai ki látszódnak, s a fül tágítója...Undorító.

-Tehát Te vagy a mai díj. -néz a szemembe,barna szemeivel.Különös, nem mért végig nem nézte a dekoltázsom, és még meg jegyzést se tett.
Bólintok.

-Rendben, gyertek. -mondja, hátat fordít majd három-négy lépcső fokon megyünk fel.És egy színpadon lyukadunk ki, a tömeg meg örül ahogy ez a férfi ki sétál, és vele együtt mi is.Egy mikrofon akad a kezébe s beszélni kezd.

-Mizu London? -mondja és a közönség felé tartja a mikrofont.Csak sikítozást, és kiabálást lehet hallani semmi mást.

-A mai, egy különleges verseny lesz. -tájékoztatja a közönséget - Ugyan is ma, Harry Styles és Louis Tomlinson fog meg küzdeni, ezért a gyönyörű lányért. -rám mutat, majd el áll így teljes testem látszódik.

A tömeg ismét meg bolondul egy percre, szememmel végig nézzek a tömegen.Nagyon sokan vannak, de miért? Hisz ez csak egy verseny, semmi más.Valaki el kapja mind két karom -hátulról- és egy oszlop szerűséghez húz.Hátam a kemény nem tudom minek ütközik, míg arcom  a közönség felé van.Kattan egyet a csuklóm? Bilincs.Ne már, megint? Mi ez a beteg játék?

-Kész is, ne mozogj sokat. -suttogja egy hang a fülembe, el fordítom fejem.Kék tengerkék szempárba ütközöm, haja ismét feje tetejére van zselézve.Fekete póló, fekete nadrág, bakancs.El lép mellőlem, el tűnik.

-Nos, srácok mind ketten tudjátok a szabályokat. -néz egyszer Louis-ra, egyszer pedig Harry-re. -Ha meg szegitek őket, bármelyikőtök, ki zárom. Értettétek?! -kérdezi tőlük, bólintanak -Akkor aki nyer, az meg kapja a díjat. Sok sikert srácok! -ezzel mind két versenyző le megy a színpadról csak Én maradok fent.
A tömeg nagy része is a rajt vonalhoz áll, s várják az autók rajtolását.Hallom ahogy be csapják autójuk ajtaját, és a motorok hörgését. Liam meg áll a színpad közepén, elő ránt egy pisztolyt.Tágra nyílt szemekkel figyelem minden tettét.A tömeg "vigyázz, kész rajt"-ot síkit, az előttem álló férfi ki nyújtja karját az égbe, s elsüti a fegyvert.Amikor a "rajt" szót kiáltsák.A kocsik ki rajtolnak és füst felhőt csinálva maguk mögött húznak el előttem.Egyik oldalamon fel tűnik a szöszi, a másikon pedig Zayn. Istenem mibe keveredtem bele már megint???