2014. augusztus 25., hétfő

17.Rész

                                        Hii Guys!! I'm D, és meg hoztam a 17.részt!!
                                     Köszönöm a 8,000 ezer oldalmegjelenítést!! És a
                                   komikat, remélem lesznek még!! :) Továbbra is várom a
                                 feliratkozókat, a komikat és a csoportba jelentkezőket!!
                                Jó olvasást! Pusszi ♥
                                                                                                                    D xoxo









-Szerinted melyik a jobb? -fordulok Harry felé, kezeimben két fajta festéket tartva.Unottan bámul rám, nem tudom egy kislánynak melyik tetszene jobban; a baba rózsaszín, vagy a sötét rózsaszín.

-Ez. -ujjaival a baba rózsaszínre bök.A másik tubust vissza teszem a polcra, a baba rózsaszínt pedig a kosárba helyezem.Rá pillantok, unottan figyeli mozdulataimat.Minek jöttünk vásárolni? Ha nem akar, még egy rejtélyes kérdés Harry-vel kapcsolatban.

-Kell még valami? -nézi a kocsi tartalmát, bólintok. -Mi? -kérdezi, buta pasi az egyszer biztos.

-Amivel festünk. -sóhajtom,és az ecsetek keresésére megyek.Nem tudom hogy jön e utánam, de nem tud foglalkoztatni.Nem tudom miért, de ma boldog vagyok.Talán azért mert nem vagyunk kettesben, vagy azért mert Lux szobáját fogom kifesteni.Nem vagyok biztos abban hogy Ő nagysága  segíteni fog.De, majd meg látjuk nem igaz?

Időbe telik mire meg találom azt a sort ahol a festéshez szükséges dolgok vannak.Miután meg találom, veszek különböző méretű ecseteket és hengert. Harry telefonját bújva áll a kosár mögött, mit csinálhat?

-Mehetünk. -mondom, fel kapja fejét.Telefonját zsebébe dugja, kezeit a kosárra rakja és tolni kezdi.Az egyik kasszához érve, a kosár elé sétálok.S ki pakolom annak tartalmát a szalagra.

-Harry? -szólítom meg halkan, hümmög egyet de nem néz rám. -Lux-nak van ruhája? -kérdezem, rám néz tekintette össze kapcsolódik enyémmel.Vállat ránt, ennyire nem tudja hogy mi van vele? Sóhajtva fordulok el tőle, köszönök a pénztárosnak.Akinek szőke hosszú haja van, és rengeteg sminkje.Át sétálok a pénztár másik oldalára, ahol át lehet venni a vásárolt termékeket.Ő ismét a másik oldalon van, és várja hogy a lány bénázón.

-Kérhetek egy szatyrot? -kérdezem, de rám se néz a "kedves" pénztáros.Annál inkább figyeli Harry-t aki, a szalagot nézi.Mit figyelhet rajta ennyire? Zöld szemeit? Vagy a kusza a fürtjeit?

Emily! Hallod Te magad?! 

-Adj egy szatyrot ribanc. -köpi felé a szavakat Harry, a lány remegve adja nekem a fehér színű szatyrot.
El veszem tőle, majd bele pakolom a festékeket s az ecseteket.Át sétál mellém, a szőke hajú lány el mondja a végösszeget.Amit a mellettem álló férfi, le dob elé.Karját át dobja vállamon.

-Ó, és legközelebb normálisan öltözz fel. -mondja neki Harry, szegény lány köpni-nyelni nem tud.Eleinte nem értettem miért mondta ezt, aztán szemeim meg akadtak a pólóján.Ami inkább top, el sétálunk a nőtől.Végig sétálunk egy nagy sétányon, majd a kijáraton.Az autóhoz érve jut eszembe, ott hagytuk a kosarat.Látvány Harry-t ahogy be ült, és nem érdekli én is így csinálok.A szatyrot a hátsó ülésre teszem, majd előre ülök.
Nem kötöm be magam, már nem érdekel ez se.Tényleg kezdek meg változni a közelében, és ez; tetszik...

                                                     *             *            *

Harry be áll a garázsba, ki szállok.Ki veszem az ülésről a szatyrot, majd a házba megyek.Harry mögött ballagok egészen addig a szobáig amit Lux-nak nézett ki.Őszintén szólva szerintem nem sejti, azt hogy abban a szobában jártam.Ahol az a sok fegyver volt, és remélem nem is fogja sejteni a dolgot.Be nyit a helységbe, le tesz egy vödröt amiben fehér festék van.Én is le teszem a kezemben lévő szatyrot a földre, majd őt nézzem.Le guggol és az egyik ecsetet ujjai köré veszi, fel nyitja a vödröt és éppen bele mártaná az ecsetet.De meg állítom.Ujjaim csuklója köré fonódnak, engem néz.

-Nem kéne le teríteni valamit? -kérdezem,kezem el veszem tetovált csuklójáról.Le teszi az ecsetet, fel áll.

-Mit? -néz körbe, sóhajtok egyet.

-Újságpapírt, mondjuk. -válaszolom, ki megy a helyiségből.S amikor vissza tér a kezében rengeteg újságot tart.Elé sétálok, el veszem tőle a felét.Majd el kezdem le teríteni őket, a padlót szó szerint be csomagoltuk a sok papírral.Le veszem magamról a dzsekijét, és a folyosóra dobom.Persze, nem vágom a padlóhoz, vagy valami ilyesmi.Szépen le teszem, mert csak így is zavarna.

Harry össze keveri a festékeket, a szobában csak azt a furcsa festék szagot lehet érezni.És a hígító szagát, undorító. Meg ragadom a hengert,és a partisra  rá tekerem.Bele mártom a festékbe, majd a falhoz fordulok.Egyensúlyozok, miközben a falnak nyomom a partist.Végig húzóm a falon, a fehér falon egy rózsaszín csík keletkezett.Mosolyogva folytatom műveletem, ahogy kezd el tűnni a fehér fal úgy leszek boldogabb.S úgy kezd át változni a szoba is.

A fal felénél se járok még, amikor egy kezet érzek meg a derekamon, majd egy kézfejet alkaromon.Fel pillantok Rá,  a hengert figyeli.Ahogy le föl görög a falon, rózsaszín csíkot húzva maga után.Zavaromban Én is a hengert nézem, nem pedig Őt.El vesszem a faltól, és a vödörhöz fordulok/fordulunk.Óvatosan bele mártanám a festékbe, ha Harry nem lökne meg.A henger bele esik a festékbe, s ki fröccsen, rám.A pólóm és a nyakam is olyan lett, a röhögő göndörhöz fordulok.Áh, szóval így állunk.Vissza fordulok a vödörhöz ujjaimat bele mártom a pink folyadékba, meg fordulok tengelyem körül.És a festékes kézfejemet végig húzóm arcán.Orcáján, orrán, száján.Most rajtam a sor hogy nevessek, és meg is teszem.Nevetésben török ki, ahogyan ajkain ott a rózsaszín csík.

Eleinte dühösen néz rám, majd mosolyra húzza ajkait.Nem az a jó fajta mosoly, amolyan "most meg kapod" mosoly.Felém lép kettőt-hármat, természetesen Én ennyit hátrálok.Le hajol a festékhez, egyik kézfejét bele rakja, s föl egyenesedik.Kezéről a földre csöpög a festék, még közelebb jön.Hátam a falnak ütközik, miért kötök ki mindig ennél a póznál?

Fölém tornyosul, előttem áll.Íriszeit az enyéimbe fúrja, tartom a szemkontaktust.Festékes kezével arcomhoz ér, tenyere be teríti a fél arcomat.Végig simít bőrömön, s ujjaival ott hagyja a festéket.Szemeim szeméről ajkaira vándorolnak át, be szívom alsó ajkam.Meg kell szabadulnom tőle...

Kezeimet mellkasára teszem, el tolom magamtól.Előre lépek egyet, elém áll.Jobbra teszek egy lépést, előttem van.Még egyet lépek, s meg botlok a hengerben. Harry-re esek, aki szét terül a padlón.Mellkasán fekszek, hallom ahogyan kuncog.Aranyos, így, ahogyan fekszik a padlón a festékes ajkával.S a gödröcskéivel, csak most vettem észre őket.Abba hagyja a nevetést, tenyereimmel támaszkodok mellkasán.
Szemeimmel arcát figyelem, s kutatom fel annak minden egyes centiméterjét.Ujjaim fel vándorolnak arcához, el söprök néhány tincset homlokáról.

Egy idő után már csak azt veszem észre hogy egymást bámuljuk.Zöld a barna ellen.Kezei derekamon pihennek.Észre veszem magamat, s mellé fekszek.Egyik karja fejem alatt pihen, nem annyira kényelmes mint egy párna.Azért jó, a plafont bámulva azon gondolkodom.Mi járhat a fejében? Ilyenkor, amikor nyugodt és játékos.Min gondolkodik? A köztünk lévő csönd, kellemes.

-Ma el megyünk bulizni. -szólal meg, percek múlva.Fejem jobbra fordítom, ő is el fordítja fejét, felém.Orr hegyeink össze érnek, szemembe néz.

-Hova? -kérdezem, ezzel a sráccal akarok meg ismerkedni.Ezzel a Harry-vel, aki nyugodt, barátságos, rendes.Nem pedig az igazival... Mert, azt már ismerem.

-Egy Night Club-ba. -mondja, tekintetét vissza szegezi a plafonra.Oldalamra fordulok,így még közelebb kerülök hozzá.Arcom nyakába temettem, olyan jó az illata.Be ködösíti az elmém, de...Ez az illat, mennyei.

 Mi?? Emily! Ne ess kísértésbe!! 

~Szól rám belsőm.Valahol legbelül tudom hogy nem lehet, de már hetek óta együtt élek vele.Egy férfival, akit kezdek meg kedvelni -azt hiszem... Az egyik felem meg akarja ismerni, a másik viszont el futna előle.Messzire, hogy ne lássa soha többet.És az agyam...Tele van meg válaszolatlan kérdésekkel, melyekre csak Ő tudja a választ.Túl sokat láttam, és hallottam már.Nem akarom itt hagyni, a kislány miatt.Félek, ha Lux meg tudná az igazat Róla , össze törne.Épp elég neki az hogy el vesztette a szüleit, legalább Ő maradjon meg neki.

Lassan fel tápászkodunk, és újult erővel el kezdünk festeni.Míg én az egyik falat festem, Ő a másikat csinálja.Vicces az hogy festékes arccal és ruhával fessük a falat.Ez így nem hangzik jól, de ha el képzelitek.Vicces.A nap végére sikerül be fejezni a szobát, és immáron rózsaszínben tündököl.Miután kész Lux szobája, össze szedjük a festékeket, és az ecseteket.Majd az újság papírokat össze rendezem, s egy helyre rakom.Későre jár már, és Harry azt mondta ma bulizunk.Őszintén szólva még nem voltam buliban, ez így cikin hangzik.Eléggé de, nem nagyon mozdultam ki az elmúlt 4 évben sehova se.

Így hát nem tudom mire kellene számítanom, vagy hogy egyáltalán mit vegyek fel.De minden előtt el megyek és le szedem magamról a festéket.Föl állok a földről, és ki megyek Lux szobájából.Át sétálok a fürdőbe, kezeim a kilincsre helyezem, le nyomom.Be nyitok a zöldben tündöklő fürdő szobába, ahol Harry is tartózkodik.Ezt eddig nem tudtam, -csak meg jegyzem.Be csukóm az ajtót, s a tükör előtt álló férfihez lépkedek.

-Segítesz? -kérem, rám figyel.Felém fordul, el söpri hajamat az útból.Arcomon simít végig hosszú ujjaival.Kezére önt egy kis hígítót, majd segít le mosni a festéket.Aminek örülök...Bár, még mindig retegek a buli gondolatától.Egyáltalán milyen egy igazi buli?